Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Toernooien

Beoordeel dit item
(3 stemmen)
Geschreven door  Gepubliceerd in: Menuartikelen

Beste sportvrienden,
 

Op zaterdag 20 mei en zaterdag 3 juni 2017 organiseert V.V. Zeelandia Middelburg weer een tweetal (jeugd)toernooien. De toernooien worden gespeeld op het Sportpark Veerse Poort aan de M.H. Boassonlaan 6 in Middelburg.

 

Samen met Qui Vive organiseren we op zaterdag 20 mei het derde Zeelandia Middelburg jeugdtoernooi en Qui Vive voetbalspektakeldag. Een dag vol voetbal, spanning, spel en vooral veel LOL!

                  

Op het toernooi dit jaar geen spel en voetbal meer door elkaar, maar alleen voetbalwedstrijden. Zo blijft er meer tijd over voor vrij spelen op de luchtkussens en lasergamen. Iedereen is welkom vanaf 9.30 uur. Om 10.00 uur is er een spectaculaire opening en daarna starten de wedstrijden. We starten met poule wedstrijden en eindigen met finalewedstrijden. Om15.00 uur sluiten we gezamenlijk weer af met de prijsuitreiking.

Tussendoor is er volop ruimte om je te vermaken op de playground met een grote verzameling luchtkussens, klimpalen en lasergame. Een mooie dag waar jullie met veel plezier op terug zullen kijken.

 

Er is in iedere categorie plaats voor 24 Teams, O11 (3e - 5e klasse), O9 (2e – 4e klasse) en O7, jongens en meiden zijn van harte welkom.

 

Op 3 juni organiseren we een toernooi voor alle meiden. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door ING. U kunt die dag bij ons terecht voor de categorieën meiden MO13, MO15, MO17. Voor de meiden O13 staat inschrijving open voor zowel 7 tallen als 11 tallen.


Wij zien uit naar uw deelname op één van onze toernooien. U kunt teams inschrijven door een e-mail te zenden naar toernooi@zeelandiamiddelburg.nl. Vermeld u daarbij naam vereniging, team(s), speelsterkte en contactgegevens. Inschrijven kan tot uiterlijk 1 februari 2017.

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met het toernooisecretariaat.Wij wensen uw club alvast veel succes toe in het verdere verloop van het voetbalseizoen.
 

Namens de toernooicommissie Zeelandia Middelburg,
Met vriendelijke groet,


Thijs Terlouw

toernooisecretaris
(06) 27 97 89 20
toernooi@zeelandiamiddelburg.nl

Bij andere verenigingen:
Klik hier voor het meest recente overzicht. Stuur een e-mail naar de toernooicommissie wanneer je voor één van deze toernooien in wilt schrijven. De toernooicommissie regelt de inschrijving en verzendt de informatie. In het schema wordt aangegeven voor welke teams er een bevestiging van deelname is ontvangen. Mocht je de inschrijving zelf geregeld te hebben laat dan even weten aan de toernooicommissie waar en wanneer dat is. 

 
Lees 14662 keer Laatst aangepast op woensdag, 16 november 2016 22:17