Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Club van Honderd

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Geschreven door  Gepubliceerd in: Menuartikelen

Club van Honderd

 

De Club van Honderd Zeelandia Middelburg is een initiatief dat vanuit beide fusieverenigingen Zeelandia en Middelburg voortgekomen is en een vervolg heeft gekregen binnen de nieuwe vereniging Zeelandia Middelburg.

De Club van Honderd kent geen statuten en heeft geen huishoudelijk reglement en kent derhalve geen officiële leden, maar begunstigers / vrienden van de vereniging. De Club kent ook geen gekozen bestuur. Er is wel een officieus bestuur, een commissie die de verantwoordelijkheid draagt en hiervoor verantwoording aflegt aan de leden en het bestuur van de vereniging.

Doel van de Club van Honderd is gelden te genereren en daarvan niet-sportiefgerelateerde projecten binnen de vereniging te bekostigen. Dit zijn projecten die de vereniging graag wil uitvoeren, maar waarvoor zij niet direct de geldelijke middelen heeft.

Het streven is deze ondersteunende vriendenclub te laten groeien tot 100 leden of meer. Zij dragen minimaal 50 euro bij en ontvangen in ruil daarvoor jaarlijks een ledenpas om de thuiswedstrijden van het eerste elftal te kunnen bezoeken. Ook zijn zij met die pas welkom bij bijzondere gelegenheden in het sponsorhome. U ontvangt daarvoor dan een uitnodiging.

De afgelopen jaren en ook dit jaar konden de volgende projecten gerealiseerd worden dankzij de financiële ondersteuning door de Club van Honderd:

  • 2005: Aanschaf en plaatsing van de luifel boven de bar in het clubhuis.
  • 2007: Aanschaf en plaatsing van de geluidsinstallatie op het hoofdveld en de aanschaf van een versterker voor deze installatie
  • 2008: Financiering van een intern TV-circuit in het clubhuis

De Club van Honderd hoopt de komende jaren nog veel meer van dit soort projecten financieel te kunnen ondersteunen. Maar dat kan alleen als het ledenbestand gaat groeien.

Via het clubblad en de website, maar vooral langs de lijn zullen wij actief leden gaan werven. We hopen op deze wijze te groeien naar een club die zijn naam, Club van Honderd, eer aan doet. Want dat betekent meer inkomsten en daar kan onze prachtige vereniging weer van profiteren.

U kunt zich opgeven als begunstiger van de Club van Honderd via onderstaande personen. Even een mailtje of telefoontje is voldoende.

E-mail: clubvan100@zeelandiamiddelburg.nl
Voorzitter: Wim Vermeule, 0118 460842
Secretaris/penningmeester: Piet Beijer, 0118 626220
Lid: Gerard Niehe, 0118 640789

Lees 3684 keer Laatst aangepast op donderdag, 16 augustus 2012 22:31
Meer in deze categorie: Clubblad »