Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Sponsorstichting

Beoordeel dit item
(3 stemmen)
Geschreven door  Gepubliceerd in: Menuartikelen

De Stichting Promotie Voetbal Zeelandia Middelburg is een zelfstandige stichting die de contacten met onze sponsoren onderhoudt.

 

Het bestuur is te bereiken onder het mailadres sponsorstichting@zeelandiamiddelburg.nl en bestaat uit:

Dick Anbeek - voorzitter

Piet Beijer - secretaris 0118 626220

Gerrie Melse - penningmeester  06 52493811

Sponsorbeheer:

Rien Poerstamper 06 53720475

Edwin Overbeeke 06 51448058

Peter Huiszoon 06 51549187

Ed de Paauw 06 40835448

Activiteitencoördinator:

Johan Ouwerkerk

 

 

Bouw mee aan de de toekomst van Zeelandia Middelburg

 

Voor u treft u een ambitieuze amateurclub in de hoofdstad van Zeeland!

Onze vereniging speelt de thuiswedstrijden op de prachtige accommodatie “De Veerse Poort” gelegen in de gelijknamige wijk te Middelburg. De vereniging beschikt over het grootste en mooiste clubhuis van Zeeland en is met ongeveer 1200 leden de grootste voetbalvereniging van Zeeland… en dat aantal groeit nog steeds gestaag! Elk weekend verdedigen meer dan 60 teams de groen/wit/zwarte kleuren van Zeelandia Middelburg en het eerste elftal heren op de zondag én het eerste elftal vrouwen op zaterdag zijn het paradepaardje van de vereniging.

Onze grote jeugdafdeling én -opleiding staat door heel Zeeland bekend om hun kwaliteit, niveau en ambiance en trots vertellen we dat onze eerste elftallen voor 90% uit spelers en speelsters bestaan die de jeugdafdeling van Zeelandia Middelburg doorlopen hebben.

Zo kan ook tegen onze dames- en meisjestak U gezegd worden, want de vereniging bestaat in bijna alle leeftijdscategorieën uit twee of zelfs drie meisjes/damesteams die de club vertegenwoordigen. Naast deze geweldige gebieden besteden we veel tijd en energe in een fijn en sportief sportklimaat.

Kortom, op zowel voetbaltechnisch gebied als op organisatorisch gebied zijn er ambitieuze plannen en daarbij is sponsoring cruciaal!

 

 

SPONSORING: SAMENWERKING EN CONTINUÏTEIT

De Stichting Promotie Voetbalvereniging Zeelandia Middelburg stelt zich ten doel de vereniging een gezonde financiële basis te verschaffen. Sponsoring maakt het o.a. mogelijk het niveau van de jeugdteams en -spelers op een nog hoger peil te brengen door deze teams extra te faciliteren in bijvoorbeeld extra trainingen en gediplomeerd kader, zodat we deze jeugd kunnen behouden voor onze seniorenelftallen.

De stichting is van mening dat alleen samenwerking en continuïteit kan zorgen voor vruchtbare relatie tussen sponsor en vereniging.

De vereniging biedt diverse sponsorpakketten aan, maar uiteraard is maatwerk mogelijk. In overleg met u maken we een passend sponsorpakket: u geniet van diverse sponsorvoordelen en het sponsorhome is voor u en uw relaties bij thuiswedstrijden de 'business to business' ontmoetingsplek van Middelburg en omgeving.

 

 

 

HOE TE HANDELEN BIJ SPONSORING?

Wanneer u wilt sponsoren of doneren kunt u de volgende weg bewandelen:

1.     Spreek of mail de leden van de sponsorstichting: sponsorstichting@zeelandiamiddelburg.nl

2.     Zij verwerken uw aanvraag en gaan werk maken van uw aanbod.

3.     Na ondertekening van de zakelijke overeenkomst

1.     Zij        geven de opdracht aan de kledingleverancier (Intersport Erik) voor het gereedmaken van de kleding, of

2.     Zij geven de opdracht aan het clubblad, de webmaster of de bordenleverancier om uw bedrijfsuitingen te plaatsen in de clubmedia.

Een voorbeeld van wat er nu kan gebeuren: een ouder/verzorger of kennis van een pupil, junior of senior van onze vereniging zou graag zien dat het betreffende team in nieuwe shirts gaat spelen. Terecht en erg leuk! Wij stimuleren dit! Wat nu?

 

Neem contact op met de sponsorstichting of met de verenigingsmanager ( E. Overbeeke - 06 51448058 of verenigingsmanager@zeelandiamiddelburg.nl ):

1.     Wilt u een naamsvermelding?

Wat geweldig! Naar deze vorm van verenigingssponsoring gaat onze voorkeur ook uit, want dankzij deze gelden kan de vereniging immers weer andere activiteiten organiseren én kunnen wij uw verbondenheid aan alle leden en bezoekers tonen. U kunt voor uw verenigingssponsoring kiezen uit een eenjarige of meerjarige verbintenis en natuurlijk stellen wij het op prijs om meerjarige overeenkomsten af te sluiten met de sponsor.

2.     Wilt u geen naamvermelding, maar wel een team of de club ondersteunen?

Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om het betreffende team in het nieuw te steken, maar dan zonder naamsvermelding. Deze kleding is dan gewoon af te rekenen bij Intersport Erik en het team speelt in het nieuw. Echter en wellicht voor u ook logisch, wanneer zich dan een verenigingssponsor aanmeldt, dan heeft deze het recht om de shirtsponsoring op te eisen.

 

 

DE UITDAGING

Nu we de eerste decennia als fusieclub succesvol hebben doorstaan, breekt voor ons een uitdagende tijd aan. Zowel prestatief, als op organisatorisch gebied zullen er zaken in positieve zin veranderen.

We zijn klaar en zien uit naar deze ambitieuze vernieuwingen en zien u graag als gast op De Veerse Poort!

 

Neem voor meer informatie kunt u contact op nemen met Stichting Promotie Voetbalvereniging Zeelandia Middelburg:

Piet Beijer - secretaris
MH Boassonlaan 6

4333 MH Middelburg
telefoon: 0118-626220 of 0118 628774
e-mail: sponsorstichting@zeelandiamiddelburg.nl

 

Lees 4983 keer Laatst aangepast op maandag, 21 december 2015 10:11