Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Vrijwilligersbeleid

Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Geschreven door  Gepubliceerd in: Menuartikelen

Onze vereniging groeit en bloeit aan alle kanten. Met veel leuke activiteiten willen we, naast het stimuleren van het clubgevoel, ook voldoen aan onze maatschappelijke taak in de regio. Daarnaast heeft u als lid van de vereniging de voordelen van een niet te evenaren full colour clubblad, een mooie website, een Clubcard met allerlei voordelen, een schitterende accommodatie en een verenigingsorganisatie die staat als een huis.

 Bij Zeelandia Middelburg worden veel activiteiten georganiseerd, ook buiten het voetbal om. Er wordt veel gedaan, maar dat kan niet zonder u. Zoals u ongetwijfeld weet, en waar u ook mee ingestemd heeft bij uw lidmaatschap (of dat van uw zoon of dochter), is dat iedereen een verplichting heeft van vijftien contributie-uren vrijwilligerswerk per seizoen. Dit is niet alleen om onze vereniging te laten functioneren zoals hij nu doet, maar ook erg belangrijk om de vereniging van ons allemaal te laten zijn. Wanneer wij allen een steentje bijdragen, is de sociale kant van de vereniging optimaal en kunnen we spreken van dé ontmoetingsplek van Middelburg. Daarnaast kunnen we door uw inzet nog meer doen en wordt het plezier bij groot en klein gestimuleerd.

 Om u een overzicht te geven in de vele leuke mogelijkheden hebben we hieronder een mogelijkheden-bank gemaakt. Hierin kunt u informatie vinden over de verschillende vrijwilligerstaken waarvoor u zich kunt aanmelden.  Met de vrijwilligers- contributie-uren-flyer en de website hopen we de vrijwilligerstaken evenredig te verdelen, zodat iedereen een klein steentje kan bijdragen. Dan blijft het vrijwilligerswerk ook leuk.

Vragen?

Heeft u nu nog vragen voordat u uw keuze wilt doorgeven? Dan kunt u via de mail bij de verschillende commissies en coördinatoren terecht:

Horeca: horeca@zeelandiamiddelburg.nl

Wedstrijdzaken: wedstrijdsecretariaat@zeelandiamiddelburg.nl

Clubblad: clubblad@zeelandiamiddelburg.nl

Website: webmaster@zeelandiamiddelburg.nl

Fotograaf en PR vragen: pr@zeelandiamiddelburg.nl of foto@zeelandiamiddelburg.nl

leeftijdscoördinatoren: jeugd@zeelandiamiddelburg.nl

Sponsorcommissie: sponsorcommissie@zeelandiamiddelburg.nl

Club van 100: clubvan100@zeelandiamiddelburg.nl

Bestuur: bestuur@zeelandiamiddelburg.nl

 

Voor alle andere vrijwilligersvragen kunt u terecht bij verenigingsmanager@zeelandiamiddelburg.nl of info@zeelandiamiddelburg.nl


 

Klik op onderstaande subgroepen voor meer informatie en mogelijkheden:

    


pdf  Flyer ZM vrijwilligerswerk ouders (1.94 MB)

pdf  Vrijwilligersformulier junioren (608.5 kB)

 

 

 

 
 
Lees 4344 keer Laatst aangepast op vrijdag, 13 september 2013 13:08
Meer in deze categorie: « Clubblad Hoofdbestuur »