Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Accommodatie

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Geschreven door  Gepubliceerd in: Menuartikelen

Geen enkel lid van onze vereniging kan zijn prachtige sport beoefenen zonder dat de kleding in orde is en het clubhuis, de kleedkamers en de velden gereed zijn om iedereen te ontvangen.

We hebben allerlei leuke dingen in de aanbieding waarbij we uw hulp kunnen gebruiken op verschillende dagen. Lijkt het u leuk om bijvoorbeeld met een team de velden speelklaar te maken en te belijnen? Dan verwelkomen we u graag!


 

Mogelijkheden op een rijtje:


 

O Vrijdagmiddagploeg:

Vrijdagmiddag va 13u tot 16u:

Om te kunnen voetballen moet het veld in orde zijn, moeten de netten van de goals gereed hangen, etc. Er moet dus nogal wat gedaan worden voordat er gevoetbald kan worden!

Taken: - het belijnen van de velden

- controle van de netten en vervangen als dat nodig is

- klein onderhoud (zoals smeren van sloten e.d.)

- tribune in orde maken

- Vlaggen ophangen

-prullenbakken legen

- ranja gereed maken voor het weekend

 

O MOP ( MaandagOchtendPloeg)

Op maandagochtend va 8.30u tot 11u wordt het clubhuis schoongemaakt. De vloeren worden gedweild, de tafels en de bar afgedaan en wordt het clubhuis weer gereed gemaakt voor de week. Als je iedere week kan, heel graag, maar eens per maand extra hulp voor de vaste ploeg is geweldig

 

O Vrijdagschoonmaak

Eens per maand wordt het clubhuis extra grondig aangepakt door de vrijdagschoonmaak. Vanaf 13.15u tot 15.15u is het team bezig om het clubhuis van tot teen goed schoon te maken.

 

O Beheerteam zaterdag

Zaterdagmiddag van 15u tot 17.30u zorgt het beheerteam er voor dat de kleedkamers weer schoon opgeleverd worden om op zondag in opgeruimde kleedkamers te komen. Eens per maand word je dan ingepland om te zorgen dat de bezoekers en de thuisploeg hun kleedkamers netjes achter laten en de accommodatie goed afgesloten wordt.

 

Lees 4067 keer
Meer in deze categorie: « Voetbalkaderlid Werkgroep »