Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Werkgroep

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Geschreven door  Gepubliceerd in: Menuartikelen

Onze club leeft mede door de vele activiteiten als geen ander. Bij het organiseren van gezellige clubmiddagen en avonden kunnen we natuurlijk niet zonder de hulp van onze vrijwilligers. Ziet u het zitten om met de evenementencommissie deze activiteiten op te zetten? Of wilt u bij bepaalde activiteiten uw inzet aanbieden? Dat kan bijvoorbeeld bij de coördinatie of uitvoering van de nieuwjaarsreceptie, het kampioentjesfeest of de sinterklaasviering.


 

Mogelijkheden op een rijtje:

 

O LID VAN DE TOERNOOICOMMISSIE

Het organiseren, voorbereiden, uitvoeren en evalueren van de toernooien wordt door deze commissie gedaan. Jaarlijks hebben we twee toernooien waarvoor de toernooicommissie enkele malen per seizoen bij elkaar komt.

O LID VAN DE NORMEN&WAARDENCOMMISSIE

Bij onze vereniging staan de normen en waarden in een hoog vaandel. Jaarlijks worden er twee momenten gepland om te flyeren, maar wordt er in de weekenden goed gelet op de waarden die we willen voorstaan. Sommige ouders of bezoekers op een vriendelijke manier aanspreken én de kaderleden bewust laten worden van hun taak is een moment waarop de commissie zich kan laten gelden. Eens per jaar organiseert de commissie in de winterstop een “bewustwordingsconferentie” over bv positieve coaching voor alle kaderleden van de vereniging.

O LID VAN DE VRIJWILLIGERSCOMMISSIE

De leden van de vrijwilligerscommissie zetten aan het begin van het jaar het wervingstraject op voor alle leden. Naast werving wordt de inzet van de leden geregistreerd. In een seizoen komt de commissie ongeveer 4x bij elkaar en organiseert de vrijwilligersavond in oktober en de Thanx2UBBQ in mei.

O LID VAN DE OLIEBOLLENTOERNOOICOMMISSIE

Ieder jaar wordt er voor de jeugd een onderling Oliebollentoernooi gehouden tijdens de kerstvakantie. Deze moet voorbereid en uitgevoerd worden, waarbij de oliebollen natuurlijk niet vergeten worden. Tijdsinvestering: in de winterstop één of twee dagen en in de voorbereiding kan er veel van huis uit geregeld worden, met één moment van samenkomen.

O LID VAN DE OUDER-KIND WEDSTRIJDWERKGROEP

Jaarlijks spelen de pupillen in mei tegen de ouders. Deze wedstrijden moeten georganiseerd en uitgevoerd worden. Tijdsinvestering: op de dagen zelf en in de voorbereiding kan veel van huis uit geregeld worden.

O LID VAN DE SNERTLOOPWERKGROEP

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie organiseren we een sportieve activiteit voor alle leden en volgers van onze vereniging. Enkele malen ronde de accommodatie hardlopen en de oliebollen zijn er weer vanaf getraind. Deze loop wordt georganiseerd door één of twee personen en heeft wat voorbereiding nodig en op de dag zelf de uitvoering.

O LID VAN DE VOETBALQUIZ-WERKGROEP

In januari willen we een gezellige voetbalquiz organiseren. De voorbereiding, de opzet en de uitvoering is in handen van de werkgroep.

O LID VAN DE SINTERKLAASWERKGROEP

Voor de allerjongsten van onze vereniging komt Sinterklaas met zijn Pieten naar de club. Deze happening vereist uiteraard een gezellige voorbereiding, het clubhuis wordt dan in Sinterklaassferen gebracht, de pieten en Sinterklaas worden weer gevraagd langs te komen en Sinterklaas vraagt dan ook of de werkgroep kan helpen om de cadeaus voor te bereiden.

O LID VAN DE “SCHAATSEN OP DE MARKT”-WERKGROEP

Voor de jeugd die niet naar Sinterklaas zijn gegaan, organiseren we een schaatsmoment vanuit de vereniging. Deze momenten moeten voorbereid worden en op de momenten zelf vraagt dit op locatie enige coördinatie met een heerlijke warme chocolademelk toe.

O LID VAN DE NIEUWJAARSRECEPTIE-WERKGROEP

De nieuwjaarsreceptie is jaarlijks een gezellig samenzijn voor de leden, sponsoren en volgers. Deze dag vergt enige voorbereiding en op de dag zelf aansturing.

O LID VAN DE KAMPIOENTJESFEEST-WERKGROEP

Twee maal per jaar huldigen wij onze kampioenen! Zij krijgen een feestmaal aangeboden, gaan als kampioenen op de foto en krijgen een bijzonder aandenken. Deze momenten vraagt om coördinatie op de dagen zelf en enige voorbereiding. Op de momenten dat er eventueel een kampioenschap gevierd kan worden, kan er op locatie ook al iets bedacht worden, zoals vlaggetjes in de doelen hangen of een triomfboog gereed zetten.

O LID VAN DE MEDIACOMMISSIE

Deze commissie zorgt ervoor dat de PR en communicatie van onze vereniging soepeltjes verloopt. De commissie is verantwoordelijk voor de uitgifte van het clubblad,het Thuisblad bij de wedstrijden van het 1e, de website, de nieuwsbrief, de facebookpagina, het Twitteraccount en de publicatie in de huis-aan-huiskranten.

O LID VAN DE INTERIEURWERKGROEP

Als lid van de interieurwerkgroep ben je bezig om het interieur van het clubhuis te verbeteren. Eens per maand een rondje in het clubhuis om te zien of alles werkt, enkele klusjes doorgeven aan de handige mannen, plannen bedenken om het clubhuis nog gezelliger te maken en tijdens de Sinterklaas en kerstperiode zorgen dat het clubhuis in deze sferen versierd wordt.

O LID VAN DE HORECACOMMISSIE

Het reilen en zeilen van de horeca in het clubhuis is een gezellige taak. Deze commissie komt 4x per seizoen bij elkaar en bespreekt hun voortgang. Deze commissie wordt gevormd door de planners, de horecapenningmeester, de voorzitter, lid inkoop en kan desgewenst uitgebreid worden met leden die goede ideeën hebben die ze uit kunnen voeren.

O LID VAN DE MEDISCHE COMMISSIE

EHBO/ BHV, Fysio en verzorging behoort tot deze medische commissie. Ervoor zorgen dat de verbanddozen, verzorgingskoffers en dat er een EHBO of BHV op de accommodatie rond loopt zijn enkele dingen die hieronder vallen.

O GROTE CLUBACTIE-WERKGROEP

Jaarlijks doen we als vereniging mee met de Grote Clubactie. Deze actie wordt door de werkgroep voorbereid en is in de maanden september en oktober een leuke klus om ervoor te zorgen dat iedereen zijn steentje voor de vereniging bijdraagt.

O LID VAN DE SPONSORLOOP-WERKGROEP

Eens per jaar lopen we rondjes om geld gesponsord te krijgen zodat we alle activiteiten in de vereniging kunnen doen. Hiervoor is wat voorbereiding vereist en op de dag zelf een leuk programma in elkaar te draaien.


 


 


 

Lees 5138 keer

Gerelateerde items (op tag)