Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

pagina1 van de 7

inschrijfformulier

Welkom bij de grootste en gezelligste voetbalvereniging van Zeeland!

Clubvisie
Onze clubvisie is gebaseerd op het zijn van een grote familievereniging. Hierbij gaat het streven naar een hoger voetbalniveau samen met de grote aandacht voor de maatschappelijk functie van het voetbal als breedtesport.
Er is binnen onze club volop ruimte voor iedereen, van 4-jarigen tot 45-plussers, waarbij het meisjes/damesvoetbal de meest groeiende tak binnen de vereniging is.
Er werken gediplomeerde trainers op alle standaardelftallen vanaf D1. De jeugdafdeling besteedt naast het voetbal veel aandacht aan allerlei andere activiteiten met o.a. de welbekende Sinterklaasviering of een heus oliebollentoernooi. De vereniging hecht veel waarde aan pedagogische zaken als discipline en respectvol gedrag, zowel binnen als buiten het veld en door het actieve vrijwilligersbeleid vormen de vele enthousiaste vrijwilligers het onmisbare sociale hart van de club, die elkaar kunnen ontmoeten in het gezellige clubhuis.

Wat moet u doen om lid te worden?
Het enige wat u hoeft te doen is het onderstaande formulier volledig invullen en u wordt benaderd door de desbetreffende leeftijdscoördinator. Heeft u nog vragen of wilt u al direct contact?
Kijk dan op de website onder Informatie- organisatie – coördinatoren naar de contactgegevens van de leeftijdscoördinator.
Onze clubkleding is te koop bij Intersport Erik - gevestigd Nieuwe Burg 22-24 te Middelburg en zij helpen u met veel plezier.

Proeftrainingen voetbal
Nadat u uw ingeschreven hebt, nodigt de desbetreffende coördinator u of uw kind uit voor twee proeftrianingen. U of uw kind kunt dan kijken of het bevalt. Mocht dat niet van toepassing zijn, dan horen we graag de reden en kunt u uw inschrijving middels het afmeldformulier kosteloos annuleren.

Actief vrijwilligersbeleid met 15 contributieuren per seizoen
Als u lid wordt van onze vereniging, dan gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Een belangrijk onderdeel hiervan is het vrijwilligersbeleid waarbij de ouders/verzorgers en of senioren/junioren een verplichte deelname vaststaat. De minimale normbesteding bedraagt 15 uur op jaarbasis per gezin.

Wij wensen u veel plezier en verwelkomen u graag!

Namens alle leden, vrijwilligers en volgers van onze club,
Met vriendelijke groet, Bestuur vv Zeelandia Middelburg
 
Algemene gegevens
Achternaam(*)
Ongeldige invoer

Roepnaam(*)
Ongeldige invoer

Voorletters
Ongeldige invoer

Geslacht
Ongeldige invoer

Geboortedatum(*)
Ongeldige invoer

Nationaliteit
Ongeldige invoer

Plaats(*)
Ongeldige invoer

Adres(*)
Ongeldige invoer

Postcode(*)
Ongeldige invoer

Email adres(*)
Ongeldige invoer

Telefoonnummer
Ongeldige invoer

Mobiel
Ongeldige invoer

 
Financieel

De contributiebedragen zijn als volgt (per 01-07-2017) en worden via automatisch incasso maandelijks van uw rekening geschreven, waarbij juli en augustus niet worden berekend:
Senioren
A/B-junioren
C-junioren en D-pupillen
E/F/mini-pupillen
Recreatieve damesvoetballers en Recreatief 45+
Niet-spelende leden
Donateurs
Bridge
Recreatieve sportgroepen Middelburg (voorheen GALM)
Niet-spelende kaderleden ( o.a. trainers & leiders)
EUR 19,50*
EUR 17,50*
EUR 16,10*
EUR 14,80*
EUR 10,20
EUR 8,90
EUR 3,80
EUR 3,80
EUR 10,00
EUR 0,00
*) Senioren en jeugdspelers in de O-19 t/m O-9 categorie die spelen in een selectieteam betalen EUR 20 extra per seizoen.
De bijdragen voor jeugdspelers in O-13, O-11, O-10 en O-9 die mee willen doen aan techniektraining (voor selectieteams) betalen EUR 12,50 extra per seizoen.

Vergeet u niet de machtigingstrook (Word-formaat) in te vullen, te ondertekenen en op te sturen?

Rekeningnummer(*)
Ongeldige invoer

Ten name van(*)
Ongeldige invoer

 
Sportactiviteit
In welke categorie wilt u inschrijven?(*)

Ongeldige invoer

Voor welk seizoen wilt u inschrijven?(*)

Ongeldige invoer

Was u eerder al lid van een voetbalvereniging?
Ongeldige invoer

Indien ja, van welke vereniging?
Ongeldige invoer

Wanneer heeft u daar voor het laatst gespeeld?
Ongeldige invoer

Indien bekend, welk bondsnummer heeft u?
Ongeldige invoer

 
Vrijwilligersbeleid en opgaaf van uw contributie-uren
Graag willen wij bij voorbaat weten of u in het bezig bent van:(*)

Ongeldige invoer

U kunt kiezen uit de volgende onderdelen om uw contributie-uren in te zetten. Om op de hoogte te zijn van de inhoud van de verschillende functies, kunt u op onze website onder "informatie-vrijwilligersbeleid" de achtergronden vinden: (één of meerdere opgeven mogelijk)(*)

Ongeldige invoer

Heeft u nog een ander idee om uw steentje bij te dragen?
Ongeldige invoer

 
Fondsenwerving

Onze vereniging is een bruisende en actieve vereniging waar naast het voetbal veel verschillende activiteiten worden opgezet. Ook is het streven dat iedereen op zijn / haar niveau kan voetballen. Om dit mogelijk te maken hebben we financiële steun nodig en dit kan op verschillende manieren.

Een adverteerder of sponsor wordt warm verwelkomd en wordt altijd bij thuiswedstrijden van het eerste elftal uitgenodigd, uitgenodigd voor sponsor-/netwerkevents, krijgt de eerste kans om te offreren bij clubaanbestedingen en wordt betrokken bij tal van andere zaken.
Ik heb de mogelijkheid om:(*)

Ongeldige invoer

 
Opmerkingen of aanvullende informatie:
Ongeldige invoer

Foto- en filmmateriaal:

Wij geven vv Zeelandia Middelburg toestemming alle foto’s en filmpjes die gerelateerd zijn aan vv Zeelandia Middelburg te gebruiken voor de clubmedia en eventuele pr-doelstellingen.

Algemene voorwaarden(*)
Ongeldige invoer

Aanmelden