Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Nieuws: Nieuwe Apps van KNVB

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Geschreven door  Gepubliceerd in: Verenigingsnieuws

Met ingang van het nieuwe seizoen gaat er behoorlijk wat veranderen. De apps van de KNVB (voetbal.nl en wedstrijdzaken-app) zullen een veel prominentere plaats in gaan nemen binnen de KNVB en daardoor ook binnen de vereniging. Hier is al eerder over geinformeerd (zie artikel: https://www.zeelandiamiddelburg.nl/nieuws/item/2258-nieuws-amateurvoetbal-over-naar-mobiel-digitaal-wedstrijdformulier).

 

De manier waarop de afgelopen seizoenen de wedstrijden, kleedkamer- en veldindeling, standen, uitslagen werden gepresenteerd zal door veranderingen binnen de KNVB/Sportlink behoorlijk op de schop gaan. 

 

Vanaf het nieuwe seizoen zal alle (wedstrijd)informatie en uitslagen/standen beschikbaar gesteld worden via bovengenoemde apps. Dit zal tevens aan een (vernieuwde) website gekoppeld worden en aan een nieuwe intern TV-circuit. 

 

Al met al een behoorlijke omschakeling (met name achter de schermen). Er zal hard aan gewerkt worden om de nodige informatie met de start van het nieuwe seizoen beschikbaar te stellen. Nog niet alle details hierover zijn bekend, maar daarover zal in de loop van de zomervakantie (voor de start van het nieuwe seizoen) meer informatie verstrekt worden. 

 

Voor meer infomatie over de nieuwe wedstrijdzaken app zie: 

 

Namens de Media Commissie,

Jelmer Oskam & Paul Stroo

Lees 262 keer Laatst aangepast op vrijdag, 14 juli 2017 08:56