Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Sponsoren

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Geschreven door  Gepubliceerd in: Menuartikelen

STICHTING PROMOTIE VOETBALVERENIGING ZEELANDIA MIDDELBURG.

 

Zeelandia Middelburg telt momenteel 1160 leden en is daarmee de grootste sportvereniging van Zuid West Nederland. Niet alle leden zijn natuurlijk actief voetballer , maar momenteel heeft de vereniging ongeveer 60 teams, waarvan 5 meisjesteams, 2 seniorendamesteams en 6 seniorenherenteams.

 

Daarnaast telt de vereniging ook een flinke 45+ afdeling met zo’n 50 leden en twee flinke bridgeafdelingen.  

 

Om de club draaiend te houden zetten wekelijks ruim 200 vrijwilligers zich in voor de club. In totaal zijn er 150 vrijwilligers voor de horeca, 140 voor de jeugd  en samen met alle commissieleden en bestuursleden erbij telt de vereniging in totaal meer dan 350 vrijwilligers. Eén op de drie leden binnen deze vereniging zet zich in als vrijwilliger! Een ongekend hoog aantal en een compliment waard voor deze vrijwilligersorganisatie, die mede aangestuurd wordt door een verenigingsmanager.

 

De vereniging wordt ondersteund door de sponsorstichting, waarin ruim 100 sponsoren verenigd zijn, die financieel in hoofdzaak de prestatieve afdeling van onze club ondersteunt. 

Momenteel telt onze vereniging 4 hoofdsponsoren waaronder een hoofdsponsor voor de jeugd. Zij staan vermeld op de homepage van de website.

 

Wat kunnen sponsoren voor ons betekenen, maar vooral ook wat kunnen wij als vereniging voor hen betekenen ? Wat kunnen onze doelgroepen, “ producten” in onze vereniging betekenen voor een nieuwe partner.

 

Wat zijn die doelgroepen/producten in onze vereniging ?

  • De jeugdafdeling in zijn totaliteit. Iedere zaterdag bezoeken duizenden  bezoekers ons complex en ons clubhuis : voetballers, familieleden en andere gasten.
  • De 45+ afdeling
  • de seniorenafdeling
  • De meisjes/dames afdeling .

 

Een voorbeeld :  kleding- en schoenenzaken, kappers, visagistes enz. zijn goede partners voor deze meisjes-damesafdeling. Wederzijds kunnen vereniging en sponsoren zo iets voor elkaar betekenen.

Naast deze doelgroepen heeft onze vereniging een sterk beeldmerk dat aantrekkelijk kan zijn voor sponsoren:

  • Zeelandia Middelburg is een grote familievereniging met aantrekkingskracht op heel Walcheren.
  • De vereniging bezit de snelst groeiende meisjes/damesafdeling in Zeeland die gesubsidieerd wordt door de KNVB om het meisjes/damesvoetbal op Walcheren te promoten en te ondersteunen.
  • De vereniging is leidend op het gebied van 45+ voetbal en bewegen voor ouderen in Middelburg.
  • Onze vereniging is officieel een proeftuin voor de KNVB ( nieuwe initiatieven) en een voorbeeldvereniging voor het NOC/NSF.

Met dit sterke beeldmerk en deze producten trachten we nieuwe sponsoren voor onze vereniging te interesseren. De sponsormogelijkheden zijn legio : van bordreclame tot reclame van een kleedkamer, van een advertentie in het clubblad tot digitale reclame op de website, de nieuwsbrief per email en het intern T.V. circuit, van reclame op Zeelandia Middelburg-kleding en tassen tot sponsoring van speciale evenementen enz.

 

Naast de officiële sponsoren zijn er ruim 50 private sponsoren, begunstigers, binnen onze vereniging, verenigd in de Club van Honderd ZM . Deze Club van Honderd ZM financiert de niet-sportief gerelateerde doeleinden van onze vereniging.

 

Onze vereniging met dit clubhuis is van grote maatschappelijke betekenis in Middelburg. Het gaat in de vereniging niet alleen om voetbal, er wordt ook gebridgd, geklaverjast, Kinderopvang Walcheren en de Naschoolse Opvang maken gebruik van ons clubhuis, er vinden regelmatig cursussen plaats ( bijv. van de KNVB of EHBO ), er zijn informatieavonden en gezellige avonden voor de leden, er is een jeugdhonk, we zijn gastheer voor het Middelburgse schoolvoetbal enz. enz. Zo’n 10 % van de Middelburgse bevolking, een kleine 5000 Middelburgers is direct betrokken bij onze vereniging, wekelijks bezoeken gemiddeld zo’n 1500 mensen ons clubhuis, dat zijn er op jaarbasis ruim 60.000 ! ( een voorzichtige schatting).

 

De sponsorstichting is er van overtuigd dat er binnen onze vereniging nog veel leden of ouders van leden zijn die een bedrijf hebben, die onze club met sponsoring kunnen ondersteunen.

 

Daarnaast  telt  Middelburg en de regio Midden Zeeland nog vele andere bedrijven die een goede partner van onze vereniging zouden kunnen zijn.

 

Graag zouden wij met u in gesprek treden om de sponsormogelijkheden met u  te bespreken.

 

Wat kunnen wij als partners voor elkaar betekenen?

 

U kunt in contact met ons treden door te mailen naar: sponsorstichting@zeelandiamiddelburg.nl

 

WORD SPONSOR VAN UW VERENIGING ZEELANDIA MIDDELBURG.

Lees 2826 keer Laatst aangepast op donderdag, 04 december 2014 21:33